Balıkesir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü

4. Türk Mutfağı Haftası Kapsamında Şef Oğulcan Beyhan'la Workshop Etkinliği Gerçekleşti.

4.Türk Mutfağı Haftası kapsamında 29 Mayıs Perşembe günü Saat 13:00’da The Chef’s Company’de workshop etkinliğinde Şef Oğulcan BEYHAN ve Sayın Valimiz İsmail USTAOĞLU ile birlikte Balıkesir Tiriti yapımı gerçekleştirildi. Şef Oğulcan BEYHAN, Balıkesir’in yemek kültürü ve yemekleriyle ilgili önemli bilgiler vermiştir. Workshop etkinliği ardından kuzu üçlemesi yemek sunumu gerçekleşmiştir. Etkinliğe Sayın Valimiz İsmail USTAOĞLU ve protokol üyeleri katılım sağlamıştır.

WhatsApp Image 2025-07-08 at 16.15.17 (1).jpeg
WhatsApp Image 2025-07-08 at 16.15.17 (2).jpeg
WhatsApp Image 2025-07-08 at 16.15.17 (3).jpeg
WhatsApp Image 2025-07-08 at 16.15.17.jpeg