Balıkesir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü

4. Türk Mutfağı Haftası Kapsamında Geçmişten Günümüze Türk Mutfağı Konulu Panelimiz Gerçekleşti.

26 Mayıs Pazartesi Saat 14:00’da Balıkesir Uygulama Oteli’nde gerçekleştirdiğimiz “Geçmişten Günümüze Türk Mutfağı” konulu panelimizde moderatörümüz Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Murat Doğdubay’ın açılış konuşmasıyla başlayıp, Dr. Öğretim Üyesi Nilgün Karaman ve Dr. Öğretim Üyesi Sevil İlsay’ın osmanlı döneminden günümüze mutfak kültürü ve fermentasyon ile ilgili değerli bilgilerini dinleyicilere anlatmıştır. Panelin bitiminde Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Turizm Bölümü öğrencilerinin yemek sunumu gerçekleşmiştir. Panelimize protokol üyeleri, doktor ve öğretim üyeleri, müdürlük personellerimiz, Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri katılım sağlamıştır.

WhatsApp Image 2025-07-08 at 16.12.59 (1).jpeg
WhatsApp Image 2025-07-08 at 16.12.59.jpeg
WhatsApp Image 2025-07-08 at 16.13.00 (1).jpeg
WhatsApp Image 2025-07-08 at 16.13.00.jpeg